10 SIGNALEN DAT JE VERLIEFD BENT OP EEN PAARDENMEISJE

10 Signalen dat je verliefd bent op een paardenmeisje. Destiny laat dit op enigszins grappige wijze zien in haar nieuwste video.

10 signalen hoe je herkent dat je verliefd bent op een paardenmeisje
Hoe herken je een paardenmeisje. 10 signalen om er achter te komen

10 Signalen

Waar kan je als jongen een paardenmeisje aan herkennen. Het is toch wel handig om te weten dat je verliefd bent geworden op een paardenmeisje en je jouw liefde moet delen met een vierbenig wezen dat meer haar heeft dan jou.
In haar nieuwste video laat Destiny 10 signalen voorbij komen waaraan je zo’n meisje kan herkennen. Hieronder zullen we er een paar behandelen:

Met haar tong klikken als jullie de bus moeten halen

Paardenmeisjes klikken altijd met hun tong om een paard aan te sporen iets te doen. Bijvoorbeeld als het paard in galop moet gaan dan klikt zij met haar tong. Deze gewoonte zit vaak zo ingebakken in het meisje dat zij dit ook doet wanneer je de bus of trein moet halen. Ze zal dan met haar tong klikken om jou aan te sporen om op te schieten. Dit is dus één van de 10 signalen waar je een paardenmeisje aan zou kunnen herkennen.

Vieze nagels

Een paarden meisje werkt vaak op stal. Het uitmesten van stallen is één van de werkzaamheden die een paardenmeisje uitvoert. Je kunt je voorstellen dat van dit niet altijd even schone werkje ze aardig vieze handen krijgt. Ook een gevolg hiervan is dat er vuil onder haar nagels blijft zitten. Een paardenmeisje is zich hier niet altijd oprijd bewust van en daarom kan het regelmatig voorkomen dat zij vieze nagels heeft als je haar tegenkomt. Dus als ze haar trui over haar handen heentrekt of haar handen bewust uit het zicht houdt dan kan je te maken hebben met een paardenmeisje.

Wil je nog meer signalen weten?

In haar video laat Destiny nog meer signalen zien en beeld zij deze op een ludieke en grappige wijze uit. Dus kijk snel de video hieronder en vergeet hem niet een duimpje omhoog te geven en te abonneren op haar kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *