Hobby en huiswerk 10 tips

Hobby en huiswerk zijn vaak twee zaken die elkaar in de weg staan. Omdat een hobby of sport toch heel belangrijk is voor een kind is het belangrijk om hier een goede balans in te vinden.

 

10 tips om hobby en huiswerk te combineren

In haar nieuwste video geeft Destiny 10 leuke en handige tips om je huiswerk goed te plannen. Op deze manier hou je genoeg tijd over voor je sport en/of hobby.
Plannen is wel één van de belangrijkste zaken die Destiny in haar video aankaart. Met handige schema’s probeert zij uit te leggen hoe je het huiswerk zo kan plannen dat er genoeg tijd voor haar hobby, paardrijden, overblijft.

Zelf doet Destiny het gymnasium en daar krijgt ze natuurlijk veel huiswerk en toetsen. Zelf past ze dan ook de handige plantips toe en weet zodoende veel tijd over te houden voor het paardrijden.
Destiny heeft natuurlijk haar eigen paard Mojito en dat kost veel tijd, maar ook voor jongens en meiden die op een manege rijden zijn de tips van toepassing. Omdat een eigen paard natuurlijk wat meer verantwoordelijkheden met zich meebrengt zal hier wel iets meer tijd in gaan zitten dan wanneer je op een manege rijdt.

Winactie

Aan het einde van deze video heeft Destiny ook nog een leuke winactie. Haar volgers zijn gek op winacties, dus met enige regelmaat houdt Destiny dan ook een winactie. Normaal gesproken hebben haar winacties met paardrijden te maken. Deze keer is het voor iedereen handig. Als winactie verloot zij namelijk een wintermuts van Ollie26. De kijker moet in een reactie onder haar video laten weten waarom ze willen winnen. Daarnaast moeten ze de video een duimpje omhoog geven. Over een paar dagen maakt Destiny dan een extra video, waarin ze met de youtube comment picker een winnaar uitkiest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *