ECHTE KNOLPOWER VIND JE HIER

Enzo Knol roep vaak KNOLPOWER maar dit is pas echte KNOLPOWER.

KNOLPOWER
Echte Knolpower

 

Wedstrijdspingen met pony

Met mijn pony Mojito ga ik binnenkort starten in de springsport. Om dit goed voor te bereiden moet je veel oefenparcoursen springen en lessen.

Elke week spring ik dan ook met Mojito bij ons op stal maar en krijg ik daar springles. Mojito vindt springen erg leuk en dat maakt het wel een stuk makkelijker. Als je paard of pony dit namelijk graag doet is de kans dat hij gaat weigeren voor een sprong veel kleiner.

Om mee te kunnen doen aan springwedstrijden moet je ook een startpas aanvragen bij de KNHS. Zodra ik vind dat Mojito klaar is voor wedstrijden dan zal ik dit dan ook doen. Zo’n startpas kost ongeveer 100 euro en is precies een jaar geldig. Het zou een beetje zonde zijn als je deze aanvraagt en niet gelijk wedstrijden gaat springen.

KNOLPOWER

Onlangs heb ik op rijvereniging Voorwaarts mijn eerste echte oefenparcours gesprongen en daar heb ik natuurlijk een vlog van gemaakt. Ik heb daar twee proeven gesprongen op 70 cm. Op zich is dit nog niet zo hoog want met wedstrijden zal Mojito minimaal 80 cm moeten springen omdat hij een D-pony is. We hebben bewust gekozen voor 70 cm om mee te beginnen, ook omdat Mojito nog moet wennen aan een echt parcours met allerlei aparte sprongen en planten die in de baan staan.
Eerst ging ik met hem inrijden en voorzichtig inspringen op de inrijbaan. Ik voelde daar al een beetje dat Mojito er zin in had en graag wilde springen. Dat is natuurlijk al prettig om te weten voordat je het parcours in gaat. Mijn rijinstructrice was ook aanwezig en gaf mij de laatste aanwijzingen.
Het was zeer spannend omdat ik nog nooit met Mojito had gesprongen op een vreemde locatie. In mijn vlog laat ik zien hoe Mojito echt super over de hindernissen sprong en hij echte KNOLPOWER liet zien.

Kijk de video hieronder voor echte KNOLPOWER!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *