Paarden Youtubers Live Event | 19 maart 2017

Paarden Youtubers Live Event

Paarden Youtubers Live Event
Paarden Youtubers Live Event

Paarden Youtubers Live Event , 19 maart 2017

Het Paarden Youtubers Live Event zal op 19 maart 2017 plaatsvinden. Op het KNHS centrum in Ermelo zal dan het eerste Paarden Youtubers Live Event plaatsvinden.

Op dit event mag Paardrijden met Plezier natuurlijk niet ontbreken! Ik zal daar dan ook zeker aanwezig zijn samen met mijn pony Mojito. Het programma is zeer uitgebreid en de verschillende Paarden Youtubers zullen diverse shows laten zien. Paardrijden met Plezier zal een Cross show laten zien. Ik zal samen met Mojito een stukje gaan crossen en natuurlijk zal ik veel over mij en Mojito vertellen.
Tijden het event zal er ook een live Q&A zijn waarin ik en natuurlijk alle andere Youtubers de vragen van de fans zullen beantwoorden.

Eigen stand met leuke merchandise

Op het live event heeft Paardrijden met Plezier ook een eigen stand. Van tijd tot tijd zal ik natuurlijk ook op de stand aanwezig zijn zodat je met me op de foto kan of mij wat kan vragen. Op de stand zullen wij leuke Paardrijden met Plezier spullen verkopen, die je als echte fan natuurlijk wil hebben.

Voor meer informatie over het Paarden Youtubers Live event kan je even kijken naar mijn youtube video waarin ik meer vertel over dit mega gave event. Dus kijk snel naar deze video

Ik vind het super spannend om mee te mogen doen met het Paarden Youtubers Live Event

Het is dan wel niet het eerste event waaraan ik mee doen. Ik heb natuurlijk ook al op Horse Event mogen optreden en op de PaardenPraatTV Fandag, maar toch vind ik het super spannend om voor zoveel mensen op te treden. Maar super veel zin erin heb ik zeker.

Wil je nog kaarten kopen voor dit event, wees er dan snel bij en ga snel naar de ticketshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *