Sponsor regelt paard en weg naar Jumping Amsterdam voor Youtuber Destiny

 

 

When dreams come true

Na haar succes op Outdoor Gelderland en haar deelname aan het NK springen komen er mooie dingen op Destiny af. Een grote droom van Destiny is om op een goed paard een belangrijk concours te rijden en deze droom komt uit.
Destiny rijdt nu net anderhalf jaar bij de pony’s en is inmiddels Z-gerechtigd bij het springen. Met haar pony Mojito behaalde ze een mooie 4e plek op Outdoor Gelderland in het M springen en plaatste zich voor het NK (Hippiade).
Als Youtuber had ze zich aan het begin van het jaar aangesloten bij GoSocialTalents en onderdeel van EHS communications die sociale influencers, zoals Destiny, begeleidt om in contact te komen met het bedrijfsleven. Na haar succes op Outdoor Gelderland werd er door Floor Schoenmakers van GoSocialTalents contact gelegd met Rob van Boxtel. Rob is eigenaar van een webshop en winkel in ruitersportartikelen. De klik tussen Rob en Destiny kwam snel tot stand en zo werd Destiny haar eerste echte sponsor een feit.

Destiny wordt opgeleid en start op Jumping Amsterdam

Rob van Boxtel zag dat Destiny haar grote wens is om nu de overstap van pony naar paard te maken. Destiny wil graag professioneel ruiter worden. Rob van Boxtel is zelf een professioneel ruiter geweest. Hij heeft veel contacten in de springsport. Rob wist snel een paard voor Destiny te vinden. Destiny zal met dit paard in januari op Jumping Amsterdam starten. Ze zal het komende halfjaar door een professioneel begeleider hierin worden ondersteund.
Op haar Youtube kanaal “Paardrijden met Plezier” zal een serie verschijnen. In deze serie zal Destiny haar weg naar Jumping Amsterdam gaan vastleggen en vloggen. Haar sponsor Rob van Boxtel, die op vele grote evenementen en concours aanwezig is met z’n ruitersportwinkel zal deze serie mogelijk maken. Zijn nieuwe webshop HorseOnline.nu zal Destiny gaan sponsoren en zal ook een groot onderdeel worden van deze serie.
ruitersportartikelen

 

Over een passende naam voor deze paardenserie wordt nog nagedacht. Destiny roept haar volgers op Youtube en Instagram op om hierover mee te denken.

 

#gosocialtalents #jumpingamsterdam #youtuber #robvanboxtel #horse #horses #paard #paardrijden #showjumper #showjumping #influencer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *