Weekvlog voorjaarsvakantie | Paard Paarden en nogeens paarden

Weekvlog voorjaarsvakantie | Paarden

Elke dag zal ik, in deze weekvlog voorjaarsvakantie, video’s online plaatsen op mijn Youtube kanaal!

weekvlog voorjaarsvakantie paarden
Van 27 februari t/m 5 maart elke dag een video op het Youtube kanaal Paardrijden met Plezier

Weekvlog

Het is voorjaarsvakantie en daar gaat Paardrijden met Plezier de hele week vloggen. Dus in deze Weekvlog elke dag een video. Zo ga ik met mijn paard Mojito deze week naar een crosstraining, ik breng een bezoek aan de Epplejeck en heb ik ook nog een springles deze week.
Mijn vakantie staat altijd in het teken van mijn eigen paard Mojito en natuurlijk nog veel meer paarden.

Start weekvlog

De weekvlog van de voorjaarsvakantie start op mijn normale uploaddag, maandag 27 februari. Dus de eerste video komt vandaag online op mijn Youtube kanaal Paardrijden met Plezier . In deze video stel ik weer 10 paarden voor bij ons op de manege. Dit is al deel 3 en na deze video heb ik dan ook al 30 paarden voorgesteld. In totaal zijn het ongeveer 70 paarden, dus er volgen nog 4 van zulke video’s.
Paarden zijn onvoorspelbaar en in deze video komen dan ook zeer grappige momenten voor, waarin de paarden mij blijven verrassen.

Weekvlog Voorjaarsvakantie

Omdat het voorjaarsvakantie is heb ik lekker veel tijd om te vloggen en om dus elke dag een video te plaatsen voor deze weekvlog voorjaarsvakantie. Eigenlijk ben ik elke dag op de manege aanwezig en neem ik mijn vlogcamera overal mee naar toe. Over paarden vloggen is mijn lust en mijn leven en dat vind ik het leukste om te doen. Paarden zijn zulke bijzondere beesten en er gebeurd eigenlijk altijd wel wat als je in de buurt van paarden bent. Mijn eigen paard, Mojito, is daar een goed voorbeeld van. Elke keer verrast hij me weer. Of hij is super koppig of dan weer heel lief. Zo wilde hij laatst de trailer niet op en bleef stokstijf staan. Het zijn net mensen die paarden 🙂

Nou ik wens al mijn Youtube abonnees en andere kijkers veel plezier tijdens deze Weekvlog Voorjaarsvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *